دلایل خوبی برای نوشیدن قهوه وجود دارد و چند دلیل نیز وجود ندارد. این مقاله برای کسانی است که به دنبال دلایلی برای ادامه نوشیدن آن هستند. قهوه اسپرسو ، قهوه فوری
به هر حال ، ممکن است در زندگی خود از کافئین متنفر باشید.در این مقاله به شما می گوییم چه چیزی برای سلامتی شما مضر است.
در اینجا لیستی از دلایل مهم نوشیدن قهوه آورده شده است.
دو فنجان قهـوه می تواند درد عضلانی بعد از تمرین را تا 48٪ کاهش دهد.
یک فنجان قهـوه دم کرده حاوی حداکثر 1.8 گرم فیبر از مقدار توصیه شده 20-38 گرم است. از مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی.
مطمئناً می توانید مصرف الکل را کاهش دهید. از بایگانی پزشکی داخلی. مطالعه اخیر دیگری نیز فواید محافظت از کبد قهـوه را نشان داد. با این حال مطالعه دیگری نشان داد که هر دو قهـوه و قهـوه بدون کافئین سطح آنزیم کبدی افراد قهـوه را کاهش می دهند.
کسانی که 6 فنجان یا بیشتر در روز مصرف می کنند ، 22٪ خطر دیابت کمتری دارند. از بایگانی پزشکی داخلی . یک بررسی اخیر در تحقیقات انجام شده توسط دکتر فرانک هو از دانشگاه هاروارد نشان داد که خطر ابتلا به دیابت نوع II برای هر فنجان قهـوه روزانه 9٪ کاهش می یابد. قهـوه دکاف خطر را 6٪ در هر فنجان کاهش می دهد.
شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان می دهد کافئین در برابر بیماری آلزایمر محافظت می کند. از مجله عصب شناسی اروپا . یک مطالعه اخیر همچنین ترکیبات موجود در قهـوه بو داده را که ممکن است مسئول جلوگیری از تجمع پلاک مغزی باشد که باعث ایجاد این بیماری می شود ، جدا کرد.
یک مطالعه 10 ساله روی 86000 پرستار زن ، کاهش خطر خودکشی در افراد قهوه خور را نشان می دهد. از بایگانی پزشکی داخلی .
مطالعه دیگری که توسط دانشکده بهداشت عمومی هاروارد انجام شد نشان داد زنانی که 4 فنجان یا بیشتر فنجان قهوه می نوشند 20٪ کمتر دچار افسردگی می شوند. .
مبتلایان به پارکینسون کمتر از خواهر و برادر سالم آنها سیگاری و قهـوه خور هستند. فقط مطمئن شوید که سرطان ریه در راه ندارید. از بایگانی مغز و اعصاب.
حتی تحقیقات جدیدتر از سوئد نشان داد که نوشیدن قهـوه خطر پارکینسون را حتی هنگام ورود عوامل ژنتیکی کاهش می دهد. .
با این حال مطالعه دیگری ( که در اینجا منتشر شده است ) نشان داد که کافئین همراه با EHT (ترکیبی که در دانه های قهوه یافت می شود) مزایای محافظتی را برای موش هایی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به پارکینسون بودند فراهم می کند.
محققان کره ای دریافتند شرکت کنندگان در این مطالعه که روزانه 3 تا 5 فنجان قهوه مصرف می کردند ، علائم اولیه بیماری قلبی را نشان نمی دهند.
سایر عوامل رژیم غذایی نیز باید ذکر شود زیرا کره ای ها به طور معمول رژیم غذایی متفاوتی نسبت به غربی ها دارند. یک مطالعه جدیدتر که در برزیل انجام شد نشان داد که کسانی که حداقل سه فنجان قهـوه در روز مصرف می کنند تمایل به کلسیفیکاسیون کمتر در عروق کرونر دارند.
یک مطالعه در سال 2019 تأیید کرد که قهوه حتی در بین شرکت کنندگان در مطالعه که بیش از 25 فنجان قهـوه در روز می نوشند ، باعث سخت شدن عروق نمی شود.
مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه اروپا نشان داد که افراد قهـوه دارای DNA با یکپارچگی قوی تر هستند ، زیرا گلبول های سفید خون افراد قهـوه موارد بسیار کمتری از شکستگی رشته DNA خود به خود دارند. .
تحقیقات اخیر نشان داد که حداقل 4 فنجان قهـوه در روز می تواند به محافظت در برابر توسعه و عود مجدد ام اس کمک کند. اعتقاد بر این است که قهـوه از التهاب عصبی که احتمالاً منجر به ایجاد بیماری می شود جلوگیری می کند. این مطالعه در منتشر شد .
حتی مصرف متوسط قهـوه می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 26٪ کاهش دهد. این مزیت محافظتی با مصرف بیشتر افزایش می یابد.
مطالعه دیگری نشان داد بیماران سرطانی روده بزرگ که در طول درمان مصرف قهـوه خود را افزایش می دهند نسبت به بیمارانی که قهـوه مصرف نمی کنند بیشتر زنده می مانند و نتایج سلامتی بیشتری دارند .
تحقیقات اخیر همچنین نشان داده است که قهـوه ممکن است میل جنسی زن را تقویت کند ، اما این واقعیت که فقط روی موش آزمایش شده است به نوعی درخشش را از بین می برد.
تحقیقات جدید در مورد قهـوه و سلامتی همیشه در حال انجام است. در اینجا برخی از جدیدترین مطالعات وجود دارد.
محققان مرکز جامع سرطان USC Norris دریافتند کسانی که 1-3 فنجان قهـوه در روز مصرف می کنند 29٪ خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می دهند (سرطان هپاتوسلولار (HCC) ، که شایع ترین نوع آن است. .
دلیل دیگر: خطر ابتلا به نقرس (در مردان) با افزایش مصرف قهـوه کاهش می یابد. این یک مطالعه بزرگ روی بیش از 50،000 مرد است .
قهـوه جوشانده یونان با طول عمر و سلامت قلب ارتباط دارد. - . مطالعه دیگری که در 17 ژوئن 2008 ، در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شد ، نشان داد که زنانی که قهـوه مصرف می کنند ، خطر مرگ ناشی از سرطان ، بیماری قلبی و سایر عوامل را کاهش می دهند ، بنابراین باعث افزایش طول عمر می شود.
با این حال مطالعه دیگری که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد نشان داد که افراد قهـوه در معرض خطر مرگ زودرس در اثر بیماری هایی مانند دیابت ، بیماری های قلبی و انواع سرطان هستند. مطالعه دیگری از ژاپن نشان داد مردانی که حداقل 3 فنجان قهـوه در روز می نوشند 24٪ کمتر خطر مرگ زودرس در اثر بیماری را دارند.
با این حال مطالعه دیگری از هاروارد نیز تأیید کرده است که کسانی که روزانه 1-5 فنجان قهـوه می نوشند از بیماری های مرتبط با مرگ زودرس جلوگیری می کنند .
یک مطالعه مستقر در ژاپن نیز نتایج مشابهی را در مورد قهـوه و طول عمر به دست آورده است. دو مطالعه تحقیقاتی دیگر در سال 2017 آنچه را که مطالعات قبلی یافته اند تأیید کرده است. کسانی که قهـوه می نوشند بیشتر از کسانی که قهـوه نمی نوشند زندگی می کنند. .
یک مطالعه دانشگاه کرنل نشان داد که قهـوه ممکن است از آسیب شبکیه به دلیل استرس اکسیداتیو جلوگیری کند. در اینجا کافئین مقصر نیست ، بلکه اسید کلروژنیک (CLA) است که یکی از آنتی اکسیدان های قوی موجود در دانه های قهوه است. ارتباط دادن
محققان خارج از برزیل دریافتند که قهـوه سیاه قوی باعث از بین رفتن باکتری های موجود در دندان می شود که باعث پوسیدگی دندان می شوند. افزودن شیر یا شکر به قهـوه این مزیت را نفی می کند.
به عنوان بخشی از وزارت امور سربازان قدیمی ایالات متحده ، مطالعه طولی دندانپزشکی مصرف قهوه و سلامت دندان در بین 1115 مرد از سال 1968 تا 1998 پیگیری شد. محققان دریافتند که قهوه بیماری لثه را تقویت نمی کند و در واقع یک مزیت محافظتی نشان می دهد.
مطالعه ای که در ژورنال انستیتوی ملی سرطان منتشر شد نشان داد که خطر ملانوم با مصرف قهوه کاهش می یابد و با هر فنجان مصرف شده این خطر کاهش می یابد. .
آنها به افراد توصیه می کنند که نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه در روز برای سلامت کلی آنها مفید است و خطر بیماری را کاهش می دهد. با این حال ، آنها گزارش می دهند که افزودن شکر ، خامه یا خامه گیرهای با طعم به سرعت فواید بالقوه را نفی می کند
محققان دریافتند کسانی که روزانه دو یا چند فنجان قهوه می نوشند پس از حمله قلبی کمترین خطر مرگ در اثر حمله قلبی را دارند. .
مطالعه ای که در Journal of Psychopharmacology منتشر شده است نشان داد که کارگران / محل های کار قهوه مصرفی نسبت به خود و دیگران نسبت به کارگران / فضای کاری که قهوه مصرف نمی کنند ، دیدگاه مثبت تری دارند. مصرف قهوه همچنین مشارکت در فعالیت های گروهی محل کار را افزایش داد.
تحقیقات قدیمی معتقد بودند که قهوه در شسته شدن کلسیم توسط استخوانها نقش دارد ، اما تحقیقات جدید نشان داد که نوشیدن قهوه از استخوان بیشتر از افراد غیر نوشیدنی است. این تحقیق در مجله Clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شده است .
مطالعه ای که در سال 2021 منتشر شد نشان داد که خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردانی که به طور منظم قهوه مصرف می کنند ، کمتر از مردانی است که قهوه مصرف نکرده اند یا آنقدر مصرف نمی کنند. " مصرف بیشتر قهوه به طور قابل توجهی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات ارتباط داشت. در مقایسه با کمترین رده مصرف قهوه ” .
خواص تقویت کننده سلامت قهوه احتمالاً به دلیل آنتی اکسیدانهایی است که به طور طبیعی در دانه های قهوه وجود دارد.
در حالی که نوشیدن قهوه دکافی هنوز برخی از مزایای سلامتی را دارد ، اما بیشتر مطالعات فوق نشان داد که قهوه کافئین دار بیشترین فواید را دارد.
این به دلیل از بین رفتن برخی از ظرفیت آنتی اکسیدان های قهوه در طی فرآیند عدم کافئین است.
یک مطالعه اخیر روش های تولید دم و طول عمر را مقایسه کرده است. این مطالعه به این نتیجه رسید که روش های دم آوری قهوه که از نوعی فیلتر استفاده می کنند بیشترین ارتباط را با طول عمر در بین افراد قهوه نشان می دهد.
یک فیلتر بیشتر لیپیدهای قهوه (کافستول و کهوئل) را که نشان می دهد سطح کلسترول را افزایش می دهند ، از بین می برد.
روش های دم آوری مانند پرس فرانسوی و روش های جوشاندن این لیپیدها را به فنجان نوشابه های قهوه منتقل می کنند ، بنابراین از ویژگی های کلی قهوه برای سلامتی می کاهند.
برای بیشتر افراد ، قهوه می تواند بخشی سالم از رژیم غذایی باشد. لذت بردن از چند فنجان در روز بسیار خوب است مگر اینکه نتوانید مصرف خود را کنترل کنید .
با این حال ، قهوه ممکن است برای همه مفید نباشد. کسانی که بیماری قلبی خاصی دارند ، حساسیت به کافئین دارند و زنانی که باردار هستند باید به خوردن قهوه یا قهوه چای ادامه دهند.
همچنین ، کسانی که قهوه بیش از حد می نوشند ممکن است برخی از مزایا را نادیده بگیرند زیرا کافئین زیادی مصرف می کنند. این افراد ممکن است از یک سم زدایی کافئین بهره مند شوند تا میزان تحمل کافئین را به میزان متوسطتری برساند .
نکته مهم ، به طور معمول 2-3 فنجان در روز اعتدال است ، تا از فواید سلامتی قهوه بهره مند شود اما از مسائل منفی مرتبط با کافئین زیاد خودداری کنید.
دلایل خوبی برای نوشیدن قهوه وجود دارد و چند دلیل نیز وجود ندارد. این مقاله برای کسانی است که به دنبال دلایلی برای ادامه نوشیدن آن هستند. قهوه اسپرسو ، قهوه فوری
به هر حال ، ممکن است در زندگی خود از کافئین متنفر باشید.در این مقاله به شما می گوییم چه چیزی برای سلامتی شما مضر است.
در اینجا لیستی از دلایل مهم نوشیدن قهوه آورده شده است.
دو فنجان قهـوه می تواند درد عضلانی بعد از تمرین را تا 48٪ کاهش دهد.
یک فنجان قهـوه دم کرده حاوی حداکثر 1.8 گرم فیبر از مقدار توصیه شده 20-38 گرم است. از مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی.
مطمئناً می توانید مصرف الکل را کاهش دهید. از بایگانی پزشکی داخلی. مطالعه اخیر دیگری نیز فواید محافظت از کبد قهـوه را نشان داد. با این حال مطالعه دیگری نشان داد که هر دو قهـوه و قهـوه بدون کافئین سطح آنزیم کبدی افراد قهـوه را کاهش می دهند.
کسانی که 6 فنجان یا بیشتر در روز مصرف می کنند ، 22٪ خطر دیابت کمتری دارند. از بایگانی پزشکی داخلی . یک بررسی اخیر در تحقیقات انجام شده توسط دکتر فرانک هو از دانشگاه هاروارد نشان داد که خطر ابتلا به دیابت نوع II برای هر فنجان قهـوه روزانه 9٪ کاهش می یابد. قهـوه دکاف خطر را 6٪ در هر فنجان کاهش می دهد.
شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان می دهد کافئین در برابر بیماری آلزایمر محافظت می کند. از مجله عصب شناسی اروپا . یک مطالعه اخیر همچنین ترکیبات موجود در قهـوه بو داده را که ممکن است مسئول جلوگیری از تجمع پلاک مغزی باشد که باعث ایجاد این بیماری می شود ، جدا کرد.
یک مطالعه 10 ساله روی 86000 پرستار زن ، کاهش خطر خودکشی در افراد قهوه خور را نشان می دهد. از بایگانی پزشکی داخلی .
مطالعه دیگری که توسط دانشکده بهداشت عمومی هاروارد انجام شد نشان داد زنانی که 4 فنجان یا بیشتر فنجان قهوه می نوشند 20٪ کمتر دچار افسردگی می شوند. .
مبتلایان به پارکینسون کمتر از خواهر و برادر سالم آنها سیگاری و قهـوه خور هستند. فقط مطمئن شوید که سرطان ریه در راه ندارید. از بایگانی مغز و اعصاب.
حتی تحقیقات جدیدتر از سوئد نشان داد که نوشیدن قهـوه خطر پارکینسون را حتی هنگام ورود عوامل ژنتیکی کاهش می دهد. .
با این حال مطالعه دیگری ( که در اینجا منتشر شده است ) نشان داد که کافئین همراه با EHT (ترکیبی که در دانه های قهوه یافت می شود) مزایای محافظتی را برای موش هایی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به پارکینسون بودند فراهم می کند.
محققان کره ای دریافتند شرکت کنندگان در این مطالعه که روزانه 3 تا 5 فنجان قهوه مصرف می کردند ، علائم اولیه بیماری قلبی را نشان نمی دهند.
سایر عوامل رژیم غذایی نیز باید ذکر شود زیرا کره ای ها به طور معمول رژیم غذایی متفاوتی نسبت به غربی ها دارند. یک مطالعه جدیدتر که در برزیل انجام شد نشان داد که کسانی که حداقل سه فنجان قهـوه در روز مصرف می کنند تمایل به کلسیفیکاسیون کمتر در عروق کرونر دارند.
یک مطالعه در سال 2019 تأیید کرد که قهوه حتی در بین شرکت کنندگان در مطالعه که بیش از 25 فنجان قهـوه در روز می نوشند ، باعث سخت شدن عروق نمی شود.
مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه اروپا نشان داد که افراد قهـوه دارای DNA با یکپارچگی قوی تر هستند ، زیرا گلبول های سفید خون افراد قهـوه موارد بسیار کمتری از شکستگی رشته DNA خود به خود دارند. .
تحقیقات اخیر نشان داد که حداقل 4 فنجان قهـوه در روز می تواند به محافظت در برابر توسعه و عود مجدد ام اس کمک کند. اعتقاد بر این است که قهـوه از التهاب عصبی که احتمالاً منجر به ایجاد بیماری می شود جلوگیری می کند. این مطالعه در منتشر شد .
حتی مصرف متوسط قهـوه می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 26٪ کاهش دهد. این مزیت محافظتی با مصرف بیشتر افزایش می یابد.
مطالعه دیگری نشان داد بیماران سرطانی روده بزرگ که در طول درمان مصرف قهـوه خود را افزایش می دهند نسبت به بیمارانی که قهـوه مصرف نمی کنند بیشتر زنده می مانند و نتایج سلامتی بیشتری دارند .
تحقیقات اخیر همچنین نشان داده است که قهـوه ممکن است میل جنسی زن را تقویت کند ، اما این واقعیت که فقط روی موش آزمایش شده است به نوعی درخشش را از بین می برد.
تحقیقات جدید در مورد قهـوه و سلامتی همیشه در حال انجام است. در اینجا برخی از جدیدترین مطالعات وجود دارد.
محققان مرکز جامع سرطان USC Norris دریافتند کسانی که 1-3 فنجان قهـوه در روز مصرف می کنند 29٪ خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می دهند (سرطان هپاتوسلولار (HCC) ، که شایع ترین نوع آن است. .
دلیل دیگر: خطر ابتلا به نقرس (در مردان) با افزایش مصرف قهـوه کاهش می یابد. این یک مطالعه بزرگ روی بیش از 50،000 مرد است .
قهـوه جوشانده یونان با طول عمر و سلامت قلب ارتباط دارد. - . مطالعه دیگری که در 17 ژوئن 2008 ، در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شد ، نشان داد که زنانی که قهـوه مصرف می کنند ، خطر مرگ ناشی از سرطان ، بیماری قلبی و سایر عوامل را کاهش می دهند ، بنابراین باعث افزایش طول عمر می شود.
با این حال مطالعه دیگری که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد نشان داد که افراد قهـوه در معرض خطر مرگ زودرس در اثر بیماری هایی مانند دیابت ، بیماری های قلبی و انواع سرطان هستند. مطالعه دیگری از ژاپن نشان داد مردانی که حداقل 3 فنجان قهـوه در روز می نوشند 24٪ کمتر خطر مرگ زودرس در اثر بیماری را دارند.
با این حال مطالعه دیگری از هاروارد نیز تأیید کرده است که کسانی که روزانه 1-5 فنجان قهـوه می نوشند از بیماری های مرتبط با مرگ زودرس جلوگیری می کنند .
یک مطالعه مستقر در ژاپن نیز نتایج مشابهی را در مورد قهـوه و طول عمر به دست آورده است. دو مطالعه تحقیقاتی دیگر در سال 2017 آنچه را که مطالعات قبلی یافته اند تأیید کرده است. کسانی که قهـوه می نوشند بیشتر از کسانی که قهـوه نمی نوشند زندگی می کنند. .
یک مطالعه دانشگاه کرنل نشان داد که قهـوه ممکن است از آسیب شبکیه به دلیل استرس اکسیداتیو جلوگیری کند. در اینجا کافئین مقصر نیست ، بلکه اسید کلروژنیک (CLA) است که یکی از آنتی اکسیدان های قوی موجود در دانه های قهوه است. ارتباط دادن
محققان خارج از برزیل دریافتند که قهـوه سیاه قوی باعث از بین رفتن باکتری های موجود در دندان می شود که باعث پوسیدگی دندان می شوند. افزودن شیر یا شکر به قهـوه این مزیت را نفی می کند.
به عنوان بخشی از وزارت امور سربازان قدیمی ایالات متحده ، مطالعه طولی دندانپزشکی مصرف قهوه و سلامت دندان در بین 1115 مرد از سال 1968 تا 1998 پیگیری شد. محققان دریافتند که قهوه بیماری لثه را تقویت نمی کند و در واقع یک مزیت محافظتی نشان می دهد.
مطالعه ای که در ژورنال انستیتوی ملی سرطان منتشر شد نشان داد که خطر ملانوم با مصرف قهوه کاهش می یابد و با هر فنجان مصرف شده این خطر کاهش می یابد. .
آنها به افراد توصیه می کنند که نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه در روز برای سلامت کلی آنها مفید است و خطر بیماری را کاهش می دهد. با این حال ، آنها گزارش می دهند که افزودن شکر ، خامه یا خامه گیرهای با طعم به سرعت فواید بالقوه را نفی می کند
محققان دریافتند کسانی که روزانه دو یا چند فنجان قهوه می نوشند پس از حمله قلبی کمترین خطر مرگ در اثر حمله قلبی را دارند. .
مطالعه ای که در Journal of Psychopharmacology منتشر شده است نشان داد که کارگران / محل های کار قهوه مصرفی نسبت به خود و دیگران نسبت به کارگران / فضای کاری که قهوه مصرف نمی کنند ، دیدگاه مثبت تری دارند. مصرف قهوه همچنین مشارکت در فعالیت های گروهی محل کار را افزایش داد.
تحقیقات قدیمی معتقد بودند که قهوه در شسته شدن کلسیم توسط استخوانها نقش دارد ، اما تحقیقات جدید نشان داد که نوشیدن قهوه از استخوان بیشتر از افراد غیر نوشیدنی است. این تحقیق در مجله Clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شده است .
مطالعه ای که در سال 2021 منتشر شد نشان داد که خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردانی که به طور منظم قهوه مصرف می کنند ، کمتر از مردانی است که قهوه مصرف نکرده اند یا آنقدر مصرف نمی کنند. " مصرف بیشتر قهوه به طور قابل توجهی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات ارتباط داشت. در مقایسه با کمترین رده مصرف قهوه ” .
خواص تقویت کننده سلامت قهوه احتمالاً به دلیل آنتی اکسیدانهایی است که به طور طبیعی در دانه های قهوه وجود دارد.
در حالی که نوشیدن قهوه دکافی هنوز برخی از مزایای سلامتی را دارد ، اما بیشتر مطالعات فوق نشان داد که قهوه کافئین دار بیشترین فواید را دارد.
این به دلیل از بین رفتن برخی از ظرفیت آنتی اکسیدان های قهوه در طی فرآیند عدم کافئین است.
یک مطالعه اخیر روش های تولید دم و طول عمر را مقایسه کرده است. این مطالعه به این نتیجه رسید که روش های دم آوری قهوه که از نوعی فیلتر استفاده می کنند بیشترین ارتباط را با طول عمر در بین افراد قهوه نشان می دهد.
یک فیلتر بیشتر لیپیدهای قهوه (کافستول و کهوئل) را که نشان می دهد سطح کلسترول را افزایش می دهند ، از بین می برد.
روش های دم آوری مانند پرس فرانسوی و روش های جوشاندن این لیپیدها را به فنجان نوشابه های قهوه منتقل می کنند ، بنابراین از ویژگی های کلی قهوه برای سلامتی می کاهند.
برای بیشتر افراد ، قهوه می تواند بخشی سالم از رژیم غذایی باشد. لذت بردن از چند فنجان در روز بسیار خوب است مگر اینکه نتوانید مصرف خود را کنترل کنید .
با این حال ، قهوه ممکن است برای همه مفید نباشد. کسانی که بیماری قلبی خاصی دارند ، حساسیت به کافئین دارند و زنانی که باردار هستند باید به خوردن قهوه یا قهوه چای ادامه دهند.
همچنین ، کسانی که قهوه بیش از حد می نوشند ممکن است برخی از مزایا را نادیده بگیرند زیرا کافئین زیادی مصرف می کنند. این افراد ممکن است از یک سم زدایی کافئین بهره مند شوند تا میزان تحمل کافئین را به میزان متوسطتری برساند .
نکته مهم ، به طور معمول 2-3 فنجان در روز اعتدال است ، تا از فواید سلامتی قهوه بهره مند شود اما از مسائل منفی مرتبط با کافئین زیاد خودداری کنید.
خوشبو کننده های هوا محصولات مصرفی هستند که برای تأمین رایحه در فضا ، پوشاندن بو یا هر دو رایحه ای منتشر می کنند. خوشبو کننده های هوا در نسخه های مختلفی وجود دارد ، از جمله اسپری ، ژل ، روغن ، مایعات ، مواد جامد ، پلاگین ، دیسک های آویز ، مهره ها ، گلدان ، پخش کننده های فتیله و شمع های معطر. دستگاه خوشبو کننده هوا هایسپر ، دستگاه خوشبو کننده هوا جی ایکس تی
به صورت فعال یا غیرفعال ؛ و با انتشار فوری ، متناوب یا مداوم. خوشبـو کننده های هوا همچنین شامل اصطلاحاً مراقبت از هوا ، خوشبو کننده ، کنترل بو هستند و محصولات خنثی کننده. علاوه بر واحدهای خاص سایت یا محصولات قابل حمل ، خوشـبو کننده های هوا می توانند شامل سیستم های هوای معطر باشند ، که بو را در فضای مختلف پخش می کنند ، مانند اتصال پخش کننده عطر به سیستم گرمایش ، تهویه و تهویه هوا.
از خوشبو کننده های هوا در سراسر جامعه ، توسط افراد ، صنایع و م institutionsسسات استفاده می شود. محیط های معمولی داخلی با خوشبـو کننده های هوا شامل موارد زیر است: ساختمانها و تأسیساتی مانند دفاتر ، مدارس ، بیمارستان ها ، کلیساها ، تئاترها ، فروشگاه ها ، هتل ها ، کلوپ های بهداشتی ، رستوران ها و سرویس های بهداشتی. حمل و نقل مانند هواپیما ، فرودگاه ، اتومبیل ، تاکسی ، اتوبوس ، قطار ، ترمینال و قایق ؛ محل های اقامت و مراقبت ، از جمله خانه ها ، آپارتمان ها ، پناهگاه های بی خانمان ، مراکز نگهداری ، مراکز نگهداری از سالمندان و مراقبت از کودکان. و دیگران.
از کل جمعیت مورد بررسی در ایالات متحده ، 72.8٪ حداقل یک بار در هفته از خوشبو کننده ها و خوشبو کننده های هوا استفاده می کنند و 9/57٪ حداقل هفته ای یک بار در معرض خوشبو کننده ها و خوشبـو کننده های هوا از استفاده دیگران هستند .
گزارش قبلی حاکی از آن بود که از خوشبـو کننده های هوا در تقریباً 75 درصد خانوارهای ایالات متحده استفاده می شود . در یک نظر سنجی از جمعیت اروپا ، از خوشبـو کننده های هوا (اسپری ، برقی و غیرفعال) 39٪ ، 40٪ و 30٪ (به ترتیب) از جمعیت مورد بررسی حداقل هفته ای یک بار در خانه ها و 94٪ ، 92٪ استفاده می شود. ، 89٪ (به ترتیب) حداقل یک بار در ماه در خانه ها .
خوشـبو کننده های هوا بیش از 100 ماده شیمیایی مختلف از جمله ترکیبات آلی فرار (ترپن ها مانند لیمونن ، آلفا پینن و بتا پینن ؛ ترپنوئیدها مانند لینالول و آلفا ترپینول ؛ اتانول ، فرمالدئید ، بنزن ، تولوئن و زایلن) و نیمه ترکیبات آلی فرار (مانند فتالات) .
انتشارات خوشبـو کننده هوا همچنین می تواند با اکسیدان های داخل منزل ، مانند ازن (O3) ، رادیکال های هیدروکسیل (OH) و رادیکال های نیترات (NO3) واکنش نشان دهد و طیف وسیعی از محصولات اکسیداسیون را تولید کند .
به عنوان مثال ، انتشارات اولیه مانند ترپن ها می توانند به راحتی با ازن واکنش دهند و آلاینده های ثانویه مانند فرمالدئید و استالدئید ، اترهای گلیکول ، رادیکال های آزاد (مانند هیدروپراکسی و رادیکال های آلکیل پراکسی) و ذرات فوق ریز تولید کنند. عواملی که در انتشار آلاینده های ثانویه تأثیر می گذارد شامل ترکیب مواد تشکیل دهنده ، غلظت مواد تشکیل دهنده ، شیمی واکنش و استفاده از محصول است .
میزان انتشار از محصولات خوشبـو کننده هوا در سراسر جهان مورد مطالعه قرار گرفته است (به عنوان مثال . از مطالعاتی که انواع مختلفی از خوشبـو کننده های هوا (به عنوان مثال ، اسپری ها ، ژل ها ، جامدات ، دیسک ها ، روغن ها ، کارتریج ها ، پخش کننده ها ، اواپراتورها ؛ هم فعال و هم منفعل) ، نتایج نشان می دهد که انواع خوشبـو کننده های هوا پتانسیل انتشار غلظت بالایی از ترکیبات آلی فرار را دارند. مخلوط رایحه احتمالاً بیشتر از نوع مکانیسم تحویل در تولید گازهای گلخانه ای تأثیرگذار است .
دستگاه خوشبـو کننده های هوا می توانند از طریق انتشار مستقیم و محصولات واکنش ثانویه به آلاینده های خطرناک هوا در محیط داخلی کمک کنند (به عنوان مثال . در داخل ساختمان ها و سایر محیط های داخلی ، استفاده از دستگاه خوشبـو کننده های هوا ارتباط زیادی با سطح بالای ترپن ها ، بنزن ، تولوئن ، اتیل-بنزن ، متر ، p- زایلن و کل ترکیبات آلی فرار دارد
در یک مطالعه قابل توجه از اثرات فرشنرس هوا مختلف در کیفیت هوای داخل ساختمان ، نشان داد که استفاده از خوشبـو کننده هوا در غلظت های بالا (میلی گرم / متر 3 سطح) از حلال و ترکیبات عطر (به عنوان مثال، لیمونن، 12 میلی گرم / متر 3 بعد از 0.5 ساعت) در محیط اتاق اتاق (3 متر 3 ).
میزان انتشار برای شش حلال مشترک (مثلاً 5/35 میلی گرم در واحد ساعت برای اتانول) و برای شش ترکیب رایحه رایج (به عنوان مثال ، 9/1 میلی گرم در واحد ساعت برای لیمونن) از میزان 2 میلی گرم در واحد ساعت فراتر رفته است.
بنابراین ، علاوه بر غلظت بالای مواد معطر ،دستگاه خوشبـو کننده های هوا می توانند غلظت های بالاتری از حلالهای بی بو نیز منتشر کنند ، که ممکن است تشخیص آن برای مردم دشوار باشد .
در پروژه گسترده EPHECT (انتشار ، الگوهای قرار گرفتن در معرض و اثرات بهداشتی محصولات مصرفی) در اتحادیه اروپا، انتشارات خوشبو کننده های لیمونن ، آلفا پینن ، آکرولئین و فرمالدئید را بررسی کرد و غلظت هوای داخل آن را مدل کرد.
به عنوان مثال، خوشبو کننده هوا الکتریکی تولید غلظت هوا در محیط داخلی از فرمالدئید تا 40 میکروگرم / متر 3 (30 دقیقه آلیاژها به طور متوسط، 24 متر 3 ، 0.1 / ساعت سرعت تهویه)، که نشان دهنده 40٪ از سازمان بهداشت جهانی توصیه می شود محدودیت قرار گرفتن در معرض از 100 میکروگرم / متر 3 .
خوشبو کننده های هوا می توانند در معرض قرار گرفتن انسان در معرض آلاینده های اولیه و ثانویه هوا قرار بگیرند . قرار گرفتن در معرض دستگاه خوشبـو کننده های هوا ، حتی در سطح پایین ، با طیف وسیعی از اثرات سوverse سلامتی همراه است ، که شامل سردردهای میگرنی ، حملات آسم ، مشکلات تنفسی ، مشکلات تنفسی ، علائم مخاطی ، درماتیت ، اسهال نوزاد و گوش درد ، مشکلات عصبی و فیبریلاسیون بطنی است.
مطالعات اخیر جمعیت شیوع و انواع اثرات سلامتی مرتبط با خوشبو کننده های هوا را بررسی کرده است. در یک نظر سنجی از جمعیت ایالات متحده ، در یک نمونه نماینده ملی (1113 نفر = ، 95٪ CL = ، 3٪ CI) ، 4/20 درصد از جمعیت هنگام مواجهه با خوشبو کننده ها و خوشبو کننده های هوا مشکلات بهداشتی را گزارش می دهند.
اثرات خاص سلامتی شامل موارد زیر است: 9.5٪ گزارش مشکلات تنفسی ، 7.6٪ علائم مخاطی ، 7.2٪ سردرد میگرنی ، 5.7٪ مشکلات پوستی ، 4.7٪ حملات آسم ، 3.2٪ مشکلات عصبی ، 2.7٪ مشکلات شناختی ، 2.7٪ مشکلات دستگاه گوارش ، 2.6٪ مشکلات قلبی عروقی ، 2.4 problems مشکلات اسکلتی عضلانی ، 1.8 problems مشکلات سیستم ایمنی بدن و 0.7 other سایر مشکلات سلامتی.
به همین ترتیب ، در یک نظر سنجی از جمعیت استرالیا ، در یک نمونه نماینده ملی (n = 1098 ، CL = 95٪ ، CI = 3٪) ، 16.4٪ از جمعیت هنگام قرار گرفتن در معرض دستگاه خوشبـو کننده ها و خوشبـو کننده های هوا مشکلات بهداشتی را تجربه می کنند.
اثرات خاص سلامتی شامل موارد زیر است: 9.1٪ ، مشکلات تنفسی ، 6.2٪ علائم مخاطی ، 4.2٪ سردرد میگرنی ، 4.8٪ مشکلات پوستی ، 4.5٪ حملات آسم ، 2.2٪ مشکلات عصبی ، 1.9٪ مشکلات شناختی ، 1.5٪ مشکلات دستگاه گوارش ، 1.9٪ مشکلات قلبی عروقی ، 1.6٪ مشکلات اسکلتی عضلانی ، 1.8٪ مشکلات سیستم ایمنی بدن و 0.5٪ مشکلات دیگر.
خوشبو کننده های هوا نیازی به افشای همه مواد تشکیل دهنده ندارند ، و معمولاً این کار را نمی کنند. به عنوان مثال ، در مقایسه مواد اعلام شده و اعلام نشده برای شش محصول خوشبـو کننده هوا ، درصد بالایی از تعداد مواد اعلام نشده (بیشتر از 90٪) و درصد زیادی از غلظت مواد اعلام نشده (بیش از 75٪) یافت شد ، نسبت به تعداد کل و غلظت کل مواد اعلام شده و اعلام نشده.
در تجزیه و تحلیل انتشارات فتالات از دستگاه خوشبـو کننده های هوا ، از جمله محصولاتی که به عنوان "کاملاً طبیعی" یا "بدون بو" به بازار عرضه می شوند ، هیچ یک از محصولات فتالات را در برچسب های خود ذکر نکرده اند. فتالاتهای اولیه شناسایی شده اما فاش نشده دی بوتیل فتالات ، دی اتیل فتالات ، دی ایزوبوتیل فتالات و دی متیل فتالات بودند .
تجزیه و تحلیل VOC ها از دستگاه خوشبـو کننده های معمول هوا ، از جمله مواردی که سبز و آلی نامیده می شوند ، کمتر از 10٪ مواد فرار را که بر روی برچسب محصول ، برگه اطلاعات ایمنی مواد یا جاهای دیگر برای عموم افشا می شود ، پیدا کرد.
مواد ذکر شده معمولاً با صدای عمومی یا خنثی مانند "عطر" ، "روغنهای اساسی" ، "آب" ، "عطر ارگانیک" یا "مواد کنترل کننده کیفیت" ارائه می شدند.
تمام خوشبو کننده های هوا آزمایش شده (به عنوان مثال ، اسپری ها ، ژل ها ، جامدات ، دیسک ها ، روغن ها) از مواد شیمیایی ساطع شده به عنوان سمی یا خطرناک طبق قوانین فدرال ایالات متحده ساطع می شوند. با این حال ، کمتر از 1٪ از این مواد شیمیایی بالقوه خطرناک در هر برچسب محصول یا برگه اطلاعات ایمنی مواد ذکر شده است.
عدم افشای مواد شیمیایی خوشبو کننده هوا قانونی است. با توجه به بررسی قوانین مربوطه فدرال ، هیچ قانونی در ایالات متحده ، اتحادیه اروپا ، استرالیا یا هر کشور دیگر (به بهترین دانش) نیازی به افشای تمام مواد موجود در خوشـبو کننده های هوا ندارد .
بعلاوه ، هیچ قانونی در هیچ کشوری (مجدداً ، طبق بهترین آگاهی) نیازی به افشای تمام مواد موجود در "عطر" محصول ندارد ، که به طور معمول مخلوطی از دهها تا چند صد ماده شیمیایی است .
ادعاهای "سبز" و اصطلاحات مربوط به آن (مانند ارگانیک و کاملاً طبیعی) جامعه را برچسب محصولات مصرفی گسترده کرده است. با این حال، مدت سبز فاقد یک تعریف قانونی و یا شیمیایی که در مورد فرشنرس هوا، و ادعای سبز برای محصولات مصرفی اغلب فاقد اثبات .
در آزمایشات مقایسه انتشار گازهای گلخانه ای در بین طیف های دستگاه خوشبـو کننده هوا - از جمله مواردی که ادعا می کنند "سبز" ، "ارگانیک" ، "غیر سمی" ، "کاملاً طبیعی" یا "روغنهای اساسی" هستند - همه خوشبو کننده های هوا ، بدون در نظر گرفتن ادعاها ، از ترکیبات بالقوه خطرناک ساطع می شود. میزان انتشار آلاینده های هوای خطرناک سرطان زا از خوشبو کننده های هوا "سبز" از نظر مارک های معمولی ، در انواع و غلظت ها تفاوت معنی داری نداشت .
عموم مردم از مفهوم رنگ سبز آگاهی و اطمینان ندارند.
یک بررسی از جمعیت ایالات متحده نشان داد که 72.6٪ از این موضوع آگاه نبودند که محصولات معطر ، حتی آنهایی که سبز و ارگانیک نامیده می شوند ، می توانند آلاینده های خطرناک هوا منتشر کنند و 60.1٪ اگر می دانستند از این نوع آلاینده ها ساطع می کند ، دیگر به استفاده از یک محصول خوشبـو ادامه نمی دهند.
یک بررسی مشابه از جمعیت استرالیا یافت که 73.7 درصد بود آگاه باشید که محصولات با رایحه ای ملایم، حتی آنهایی که به نام سبز و آلی، می تواند آلاینده های هوا خطرناک منتشر می کنند نیست، و 56.3٪ نمی همچنان به استفاده از یک محصول اگر آنها می دانستند آن را انجام داد .
افراد هم از طریق استفاده داوطلبانه (مانند در خانه های شخصی) و هم غیرارادی (مانند مکان های عمومی) در معرض خوشبو کننده های هوا قرار می گیرند. مورد اخیر نگرانی خاصی است زیرا افراد بدون آگاهی یا توافق خود ممکن است عوارض جانبی را تجربه کنند.
علاوه بر خطرات بهداشتی ، قرار گرفتن غیر ارادی در معرض دستگاه خوشبـو کننده های هوا همچنین می تواند از دسترسی افراد جامعه و محل کار جلوگیری کند.
به عنوان مثال ، وجود خوشبو کننده هوا در توالت می تواند دسترسی فرد مبتلا به آسم را به دستشویی محدود کند ، اگر فرد در معرض خوشبو کننده های هوا دچار حملات آسم شود. همچنین ، همانطور که مطالعات اخیر نشان داده است ، مشاغلی که از خوشبو کننده های هوا استفاده می کنند ممکن است مشتری خود را از دست بدهند.
از جمعیت عمومی مورد بررسی در ایالات متحده ، 17.5٪ به دلیل وجود خوشبو کننده هوا ، خوشبو کننده یا محصول معطر قادر به استفاده از سرویس بهداشتی در مکان عمومی نیستند یا مایل نیستند.
همچنین ، 2/20 درصد از مردم گزارش دادند که اگر وارد مشاغلی می شوند و بوی خوشبو کننده های هوا یا برخی از مواد معطر را استشمام می کنند ، می خواهند در اسرع وقت آنجا را ترک کنند .
در یک نظرسنجی مشابه در استرالیا ، 11.6٪ به دلیل وجود یک دستگاه خوشبـو کننده هوا ، خوشبـو کننده یا محصول معطر قادر به استفاده از توالت در یک مکان عمومی نیستند.
همچنین ، 16.7٪ از مردم گزارش دادند که اگر وارد مشاغلی می شوند و بوی خوشبو کننده های هوا یا برخی از مواد معطر را استشمام می کنند ، می خواهند در اسرع وقت آنجا را ترک کنند .
هدف از خوشبو کننده ها فراهم کردن محیط دلپذیرتر در داخل محیط است: تزریق مخلوط معطر به هوا یا پوشاندن مشکل موجود در کیفیت هوا.
این که اکثریت مردم ، در بسیاری از کشورها از خوشبو کننده های هوا استفاده می کنند ، نشان از محبوبیت و اثرات مطلوب آنها دارد.
با این حال ، استفاده از خوشبو کننده های هوا می تواند با اثرات و خطرات ناخواسته ای برای محیط داخلی و سلامت انسان همراه باشد.
به عنوان راه حل ، کاهش یا حذف منبع یک رویکرد نسبتاً ساده برای کاهش سطح آلاینده های داخلی و خطرات قرار گرفتن در معرض ترکیبات دستگاه خوشبو کننده هوا است.
از خوشبو کننده های هوا در کل جامعه استفاده می شود که غالباً با هدف ایجاد یک فضای مناسب هوای داخلی انجام می شود. با این حال ، خوشبو کننده های هوا ممکن است خطرات ناخواسته و شاید نامرئی داشته باشند. در این مقاله به بررسی ابعاد علمی ، بهداشتی و خط مشی دستگاه خوشبو کننده های هوا پرداخته و یافته ها و رهنمودهای تحقیقاتی در مورد راه های بهبود کیفیت هوا در فضای بسته و کاهش قرار گرفتن در معرض آلاینده ها ارائه شده است.
دستگاه خوشبو کننده هوا جی ایکس تی GXT
دستگاه خوشبو کننده هوا هایسپر کد 24H
اسپری خوشبوکننده هوا 500میلی لیتر یوموش
اسپری خوشبو کننده هوا کامفورت زرد 500 میلی لیتر
اسپری خوشبو کننده هوا کامفورت بنفش 500 میلی لیتر
تخته نوری لامپ یک قطعه شیشه فوق العاده شفاف است که نور لبه ای با چراغ های نواری LED است. مجری روی صفحه تخته لایت با نشانگر نئون می نویسد. نور به داخل شیشه باز می گردد تا زمانی که نور به نشانگر نئون برخورد کند و سپس از طریق نشانگر از شیشه خارج شود. این باعث می شود که نوشتار واقعاً در پس زمینه سیاه ظاهر شود.
من از لایت برد برای آموزش مفاهیمی و تجهیزات اداری استفاده می کنم که به فرمول ، محاسبات ، نمودار و متن زیاد احتیاج ندارند. ساخت فیلم های لایت بورد با حداقل تولید پست بسیار سریع انجام می شود. بنابراین وقتی فیلم های زیادی دارید که می توانید در مدت زمان زیادی از آنها استفاده کنید ، آنها نیز مفید هستند.
دانش آموزان دوست دارند از فیلم های تابلوی نور یاد بگیرند ، زیرا این تجربه شبیه معلمی است که در تخته لایت سفید آموزش می دهد. اما حتی بهتر است زیرا دانش آموزان چهره معلم را می بینند.
تخته نوری:
پایه:
از آنجا که تخته لایت کوچک و قابل حمل است ، من آن را با استفاده از پایه قابل حمل روی میز نصب می کنم. برای ساخت پایه:
من از نشانگرهای پاک کردن خشک Expo Neon استفاده می کنم.
تخته لایت را با یک پارچه میکروفیبر بدون پرز مرطوب تمیز کنید. سپس با یک پارچه میکرو فیبر بدون پرز خشک این کار را تکرار کنید. اگر هنوز می توانید لکه ها را ببینید نگران نباشید ، می توانید تنظیمات دوربین را تنظیم کنید تا لکه ها در عکس دوربین دیده نشوند.
در صورت دستیابی به موارد زیر ، ویدئوهای لایت بورد بهترین حالت را دارند:
می توانید از یک قطعه کالیکو سیاه یا ماسلین استفاده کنید که قیمت آن حدود 15 دلار خواهد بود. یا می توانید مات دیواری را سیاه رنگ کنید. شما می توانید پس زمینه های استودیوی سیاه را از خرده فروشان متخصص دوربین و EBay خریداری کنید اما گران ترند. اندازه پس زمینه به اندازه تخته نوری بستگی دارد. پس زمینه من 2m x 2m است.
شما باید استعداد را روشن کنید اما نه زمینه را. من از نور در هر دو طرف استعداد و همچنین از چراغ مو استفاده می کنم.
گزینه های زیادی برای روشنایی وجود دارد. من با چراغ های میز کار شروع کردم و اکنون به چراغ های استودیویی LED در پایه های روشن (که در زیر هستند) رسیده ام. از چراغ های سیل استفاده نکنید زیرا نور زیاد و خیلی گرم است. چراغ های LED برای فیلم های صفحه سبز من نیز استفاده می شود یا سرمایه گذاری خوبی است.
از درهای انبار روی چراغ ها استفاده کنید تا نور را به قسمت عقب برسانید (این باعث می شود که پس زمینه کاملاً در فیلم سیاه باشد).
من از یک SLR دیجیتال با جک صوتی استفاده می کنم. (Cannon 700D با لنز 18-55 میلی متر) روی سه پایه نصب شده است. این یک DSLR سطح ورودی است و در کارت حافظه ضبط می شود.
من از یک SLR دیجیتال استفاده می کنم تا بتوانم دیافراگم و سرعت شاتر را تنظیم کنم - این به من امکان می دهد لکه ها و تابش خیره کننده را از تخته نوری بردارم و رنگ را واقعا بالا می آورد. من سرعت شاتر را روی 500 و دیافراگم را روی 5.0 تنظیم کردم.
نیازی به استفاده از DSLR نیست. برخی از کاربران تخته لایت سبک فقط از وب کم و برخی دیگر از یک دوربین دیجیتال جمع و جور و حتی یک تلفن هوشمند استفاده می کنند. آنها سطح تنظیم یکسانی را به شما نمی دهند.
من از میکروفون تفنگ ساچمهای Rode استفاده می کنم. میکروفون در سمت ارائه دهنده تخته نوری قرار دارد بنابراین من برای اتصال به دوربین به یک سیم برق اضافی نیاز دارم. میکروفن را خارج از شلیک روی سه پایه سوار می کنم.
گزینه دیگر میکروفون یقه دار است. حتی نیازی به بی سیم بودن نیست. با کمتر از 30 دلار می توانید میکروفون برگردان را از EBay تهیه کنید.
فیلم خود را کوتاه نگه دارید. یک مفهوم در هر ویدئو. سعی می کنم فیلم هایم را کمتر از 5 دقیقه نگه دارم. اگر بیش از این طول بکشد ، سعی می کنم ویدیو را به دو فیلم کوتاه کوتاه کنم زیرا احتمالاً بیش از یک مفهوم وجود دارد.
به این فکر کنید که چگونه مفهوم را مانند تابلوی سیاه و سفید کلاس می سازید.
به آنچه در صفحه می نویسید و محل نوشتن آن فکر کنید.
بهتر است اسکریپت نداشته باشید - در تخته سفید اسکریپت ندارید. اما ممکن است برخی یادداشت ها را جلوی تخته لایت بخواهید اما دور از ذهن باشد. یا می توانید به پایین نگاه کنید تا یادداشت ها را بررسی کنید و سپس آن را پس از تولید برش دهید (یا نه).
قبل از شروع ، عنوان فیلم را روی تخته لایت بنویسید.
ممکن است بخواهید مطالب دیگری را قبل از شروع عکسبرداری به صفحه اضافه کنید. به عنوان مثال یک نمودار.
یکی از مزایای فیلم های تابلو فیلمبرداری این است که فیلمبرداری آنها سریع است و به حداقل پست تولید نیاز دارند. با این حال ، حداقل باید فیلم را به صورت افقی 180 درجه بچرخانید تا بیننده بتواند متن را بخواند.
من از Camtasia Studio برای تمام مراحل تولیدم استفاده می کنم. وقتی وارد و خارج می شوم از شروع و متوقف کردن دوربین ، من 180 درجه می چرخانم و ابتدا و انتهای فیلم را برش می دهم.
در صورت تمایل می توانید پست تولید بیشتری انجام دهید. این می تواند شامل؛
محصولات دیگری برای تولید پس از تولید وجود دارد از جمله Adobe Premier Pro.
برخی از دوربین ها می توانند فیلم را 180 درجه بچرخانند و به عنوان آخرین چاره ، می توانید در یک آینه تنظیم شده در 45 درجه فیلم بگیرید
تخته نوری ال ای دی کپ مدل 7050 همراه با پایه
تخته پاک کن مدل جاماژیک دارBOX
ماژیک وایت برد گرد کنکو مدل اپتیما
ماژیک وایت برد تخت کنکو مدل اپتیما
ماژیک وایت برد مشکی پلیکان کد 418M