جوهر ، مایع یا خمیر از رنگ های مختلف ، اما معمولاً سیاه یا آبی تیره ، برای نوشتن و چاپ استفاده می شود. این ماده از یک رنگدانه یا رنگ حل شده پخش می شود. جوهر خودنویس ، جوهر استامپ ، جوهر رنگی
جوهرهای نوشتاری مربوط به حدود 2500 سال قبل از میلاد است و در مصر باستان و چین مورد استفاده قرار می گرفت. آنها از زمین لامپ سیاه با محلول چسب یا آدامس تشکیل شده و به صورت چوب در آمده و خشک شده است.
قبل از استفاده ، چوب ها با آب مخلوط شدند. انواع آب میوه های رنگی ، عصاره ها ، و تعلیق مواد از گیاهان ، حیوانات و مواد معدنی نیز به عنوان جوهر استفاده شده است ، از جمله آلیزارین ، نیل ، پوکربری ، حلزون قرمز و قهوه.
برای قرن ها ، مخلوط نمک آهن محلول با عصاره تانن به عنوان جوهر نوشتاری مورد استفاده قرار می گرفت و اساس جوهرهای سیاه و سفید مدرن است.
جوهرهای مدرن معمولاً حاوی سولفات آهن به عنوان نمک آهن با مقدار کمی اسید آلی معدنی هستند. محلول حاصل به رنگ سیاه مایل به آبی روشن است و اگر به تنهایی روی کاغذ استفاده شود ، فقط کم رنگ به نظر می رسد.
پس از ایستادن در آن تیره و نامحلول می شود ، که به آن کیفیت دائمی می بخشد. برای نوشتن در ابتدا تیره و خوانا تر ، رنگ ها اضافه می شوند.
جوهرهای رنگی مدرن و جوهرهای قابل شستشو حاوی رنگ های مصنوعی محلول به عنوان تنها ماده رنگ آمیزی هستند.
نوشتن در زیر نور شدید محو می شود و از پارچه های قابل شستشو شستشو می شود اما اگر تحت چنین اثراتی قرار نگیرد ، سالها طول می کشد.
جوهر هند پراکندگی کربن سیاه در آب است. سوسپانسیون با مواد مختلف از جمله شلاک در محلول بوراکس ، صابون ، ژلاتین ، چسب ، صمغ عربی و دکسترین تثبیت می شود. عمدتا برای طراحی استفاده می شود.
چینی ها حداقل در اوایل سال 500 میلادی با چاپ جوهر از مواد گیاهی مخلوط شده با خاک های رنگی و دوده یا لامپ ، چاپ را تجربه کردند.
هنگامی که یوهانس گوتنبرگ در سال 1440 چاپ با نوع متحرک را در آلمان اختراع کرد ، جوهرها را با مخلوط کردن لاک یا روغن دانه کتان جوشانده با سیاه لامپ تهیه می کردند.
برای بیش از 300 سال از چنین جوهرهایی با کمی تغییر در ترکیب آنها استفاده می شود.
در سال 1772 اولین حق ثبت اختراع برای ساخت جوهرهای رنگی در انگلستان صادر شد و در قرن نوزدهم عوامل خشک کننده شیمیایی ظاهر شدند و استفاده از انواع مختلف رنگدانه ها را برای جوهرهای رنگی امکان پذیر کرد.
بعداً لاک هایی با سختی متنوع برای ساخت جوهر برای کاغذها و مطبوعات مختلف تولید شدند. در هنگام چاپ پرس روزنامه های پرسرعت ، وارنیش با روغن معدنی در جوهرها جایگزین شد.
پایه روغن به سرعت وارد روزنامه می شود و به سرعت خشک می شود. از جوهرهای پایه آب نیز به ویژه برای چاپ روی صفحه استفاده می شود. فقط در آغاز قرن 20 بود که جوهر سازی به یک فرآیند شیمیایی - صنعتی پیچیده تبدیل شد.
در ساخت جوهرهای مدرن سطح قابل چاپ ، فرایند چاپ و نیازهای خاص کار مانند رنگ ، تیرگی ، شفافیت ، درخشندگی ، سبک بودن ، سختی سطح ، قابلیت انعطاف پذیری ، ترشوندگی ، خلوص و بی بو بودن مورد توجه قرار می گیرد.
جوهرهای چاپ با سرعت کم حروف - روشی که معمولاً در تولید کتاب استفاده می شود - از کربن سیاه ، لاک سنگین و خشک کن تشکیل شده است تا زمان خشک شدن کاهش یابد.
بسیاری از وسایل نقلیه ، رنگدانه ها و اصلاح کننده های دیگر ممکن است استفاده شوند. جوهرهای اینتاگلیو از نفتا ، رزین ها و حلالهای قیر ذغال تشکیل شده اند.
فرآیند چاپ intaglio عمدتا در چاپ مکمل های روزنامه و کارتن ها ، برچسب ها و بسته بندی های چاپی استفاده می شود. مواد پلاستیکی معمولاً با جوهرهای آنیلین که حاوی متیل الکل ، رزین های مصنوعی و شلاک هستند چاپ می شوند.
اگرچه بسیاری از مردم جوهر را با خودکار و چاپگر مرتبط می کنند ، اما انواع مختلف دیگری نیز وجود دارد. از کیکی که صورتتان روی آن است گرفته تا خال کوبی موقت فرزندتان در یک جشن تولد ، از جوهرهای مختلف برای ایجاد این تصاویر استفاده شده است. خواه از جوهر پاک کننده ، درخشنده در تاریکی یا نامرئی استفاده کنید ، می توانید آن را در همه جا و روی همه چیز پیدا کنید!
انواع مختلف جوهر کدامند؟ جوهر چگونه ساخته می شود؟ نگاهی به دنیای پر جنب و جوش جوهر بیندازید!
جوهر مواد گیج کننده زیادی دارد ، اما لازم نیست اینگونه باشد! برای تجزیه و تحلیل بیشتر فرمول های جوهر ، ما لیستی از متداول ترین اصطلاحات و جوهرها را ارائه داده ایم تا بدانید یک افزودنی از موم و همه چیز در این بین می دانید.
افزودنی: ماده ای است که به جوهر اضافه می شود تا از خشک شدن یا جدا شدن وقت اضافی جوهر جلوگیری کند. جوهرهای دیگر مانند جوهر خوراکی افزودنی هایی برای جلوگیری از خراب شدن دارند.
رنگ دهنده: رنگ یا رنگدانه ای که به ماده ای مانند جوهر اضافه می شود تا به آن رنگ دهد.
ماده خشک کننده: ماده ای شیمیایی است که برای اطمینان از خشک شدن جوهر هنگامی که با یک سطح مواجه می شود مانند کاغذ استفاده می شود.
Dye: نوعی رنگ دهنده است که بدون کمک اضافی کاملاً در مایع حل می شود.
نامحلول: عدم توانایی در حل کامل ماده ، مانند آب.
روغن بزرک: روغنی بی رنگ تا مایل به زرد که از دانه های خشک و رسیده گیاه کتان استخراج می شود. به روغن دانه کتان نیز معروف است.
رنگدانه: نوعی رنگ دهنده است که بدون کمک وسیله نقلیه حل نمی شود.
محلول: اصطلاحی است که برای توصیف ماده ای استفاده می شود که کاملاً درون مایعات حل شده باشد.
حلال: مایعی است که رنگ دهنده به آن اضافه می شود.
روغن سویا: یک روغن گیاهی رایج است که از دانه های گیاه سویا استخراج می شود.
وسیله نقلیه: ماده اتصال دهنده به رنگدانه اضافه می شود و به آن اجازه می دهد تا در یک حلال حل شود.
موم: ماده ای برای افزایش مقاومت در برابر مالش به جوهر اضافه می شود ، بنابراین جوهر از سطح خود نمی مالد.
در حالی که یک سری مواد تشکیل دهنده مرکب وجود دارد ، رنگها همان چیزی هستند که به آن رنگهای زیبایی می بخشد! بدون رنگ و رنگدانه ، همه چیز کاملاً بی رنگ خواهد بود. مواد دیگر فقط یک امتیاز اضافی برای اطمینان از عملکرد جوهر به شکل نوک است!
بیشترین تفاوت بین رنگها و رنگدانه ها نحوه واکنش آنها هنگام استفاده بر روی پایه است. به عنوان مثال ، رنگها به طور کامل در مایع حل می شوند و ساختار شیمیایی حلال آن را تغییر می دهند ، در حالی که رنگدانه ها بدون کمک وسیله نقلیه قادر به حل شدن نیستند. حلال ها مایعاتی مانند آب ، روغن ، الکل یا شیر هستند و توانایی حل سایر مواد را دارند.
تمام روش هایی که می توانید رنگ ها و رنگدانه ها را از هم تشخیص دهید ، بررسی کنید:
جوهر خودنویس شیفر حجم 50 میلی لیتر
جوهر استامپ پلیکان 28 میلی لیتر
جوهر استامپ پلیکان 28 میلی لیتر
یکی از مهم ترین نقش هایی که زیر پایی ایفا می کند جلوگیری از انواع مشکلات سلامتی مانند ورم پاها (به دلیل آویزان ماندن) و به وجود آمدن رگ های واریسی که به دلیل اختلال در حرکت خون در سیاهرگ ایجاد می شوند هستند. (زیر پـایی متحرک, زیر پـایی پلاستیکی, زیر پایی پلاستیکی ثابت)
یکی دیگر از مزایای زیر پـایی در هنگام نشستن این است که اکثر افراد وقتی مشغول بکار هستند، برای جلوگیری از آویزان ماندن پاها به جای تکیه دادن به صندلی و تجهیزات اداری جلوتر آمده و در قسمت جلوی صندلی می نشینند، که در این حالت فشار زیادی بر ستون فقرات و کمر وارد می شود.
علاوه بر این هنگامی که در قسمت جلوی صندلی می نشینیم و تکیه گاه وجود ندارد کمر حالت خمیده پیدا میکند و اصطلاحا قوز می کنیم، این حالت نسشتن در دراز مدت باعث تغییر حالت در ستون فقرات شده و بیماری هایی از جمله دیسک کمر و سائیدگی در مهره های گردن را به دنبال خواهد داشت.
همینطور با استفاده از زیرپایی از روی دادن دردها و مشکلات ماهیچه ای جلوگیری می شود.
نشستن بر روی صندلی های غیر استاندارد باعث شده که بخش زیرین زانو با لبه صندلی درگیر شود و فرد برای آویزان نماندن پاها تلاش میکند که نوک انگشتانش را به زمین بزند کاری که رفت و آمد خون را با مشکل مواجه میکند.
اگر فرد نتواند به راحتی روی صندلی بنشیند و به پشتی آن تکیه کند ، ممکن است پیامد های جبران ناپذیری برای او به وجود بیاید.
برای مثال ممکن است این کار باعث قوز در آوردن او شود.
اگر افرادی که به نوعی مجبورند از رایانه استفاده کنند و تمام موارد صحیح نشستن در پشت مانیتور را رعایت میکنند ولی از زیرپایی استفاده نمی کنند ، بدانند که آویزان بودن پاها چه عوارض جبران ناپذیری را برای آنها به دنبال خواهد داشت همین حالا اقدام به خریدن یک زیر پـایی خواهند کرد.
استفاده از زیرپایی فقط مخصوص به کسانی که با کامپیوتر کار دارند نیست هر کسی که به نوعی پشت میز نشسته و کار پشت میزی دارد باید از زیرپایی استفاده کند.
استفاده از زیرپایی برای افراد قد کوتاه ضروریتر است تا افراد قد بلند ، ولی به هرحال همه باید از این وسیله استفاده کند.
هنگامی که برای نشستن از صندلی های غیر استاندارد استفاده نکنید قسمت زیرین زانوی شما با انتهای صندلی درگیر شده و برای اینکه پاهای شما آویزان نباشد سعی می کنید که نوک انگشتانتان را به زمین برسانید غافل از اینکه رفت و آمد خون زیر مفصل زانو با اختلال مواجه می شود.
از طرفی برای اینکه پاهایتان به زمین برسد جلوی صندلی می نشینید که در این حالت فشار زیادی به کمر و ستون فقرات وارد می شود.
وقتی شما نتوانید به سادگی روی صندلی تکیه دهید ، سعی می کنید طوری بنشینید که کمر قوس پیدا کند و نه تنها کمرتان شکل خود را از دست می دهد بلکه احتمال قوز درآوردن بالا می رود همچنین این عمل باعث شده که حتی شکمتان نیز بزرگ شود.
استفاده از زیرپایی باعث می شود که به راحتی روی صندلی نشسته و تکیه بدهید تا بدن در بهترین حالت ممکن قرار بگیرد.
زیرپایی اداری توسط شرکت های تولیدی بسیاری در انواع گوناگون تولید شده و روانه بازار می شود.
زیر پایی ثابت ، زیر پـایی متحرک ، ریلی ، ثابت اشاره کرد.
زیر پـایی فلزی ، زیر پـایی چوبی ، زیر پـایی پلاستیکی و در در نوع کلاسیک آن ماساژور که هر کدام بنا به توجه و خواست مشتری خریداری میشود.
نوعی دیگر از زیر پایی اداری که امروزه در بسیاری از موارد مورد استفاده قرار می گیرد زیر پـایی با قابلیت تنظیم ارتفاع و زاویه است.
این محصول با توجه به ارتفاع مورد نظر و همچنین ایجاد زاویه صحیح در قسمت مچ و ساق پا در نحوه صحیح نشستن و جلوگیری از دردهای مفصلی بسیار موثر خواهد بود.
در نمونه پلاستیکی زیر پـایی یک سری از انواع زیر پـایی قابلیت تنظیم دارند و یک سری ثابت هستند و جنس پلاستیک به کار رفته در این نوع زیر پایی اعلا و ضخیم می باشد و غیر قابل شکستن است.دور میله زیر پـایی فلزی می باشد.
این زیر پایی از جنس چوب می باشد جنس چوب بکار رفته در این زیر پـایی از جنس ام دی اف می باشد این نوع زیر پـایی ثابت است.
یکی از مهم ترین نقش هایی که زیر پایی ایفا می کند جلوگیری از انواع مشکلات سلامتی مانند ورم پاها (به دلیل آویزان ماندن) و به وجود آمدن رگ های واریسی که به دلیل اختلال در حرکت خون در سیاهرگ ایجاد می شوند هستند. (زیر پـایی متحرک, زیر پـایی پلاستیکی, زیر پایی پلاستیکی ثابت)
یکی دیگر از مزایای زیر پـایی در هنگام نشستن این است که اکثر افراد وقتی مشغول بکار هستند، برای جلوگیری از آویزان ماندن پاها به جای تکیه دادن به صندلی و تجهیزات اداری جلوتر آمده و در قسمت جلوی صندلی می نشینند، که در این حالت فشار زیادی بر ستون فقرات و کمر وارد می شود.
علاوه بر این هنگامی که در قسمت جلوی صندلی می نشینیم و تکیه گاه وجود ندارد کمر حالت خمیده پیدا میکند و اصطلاحا قوز می کنیم، این حالت نسشتن در دراز مدت باعث تغییر حالت در ستون فقرات شده و بیماری هایی از جمله دیسک کمر و سائیدگی در مهره های گردن را به دنبال خواهد داشت.
همینطور با استفاده از زیرپایی از روی دادن دردها و مشکلات ماهیچه ای جلوگیری می شود.
نشستن بر روی صندلی های غیر استاندارد باعث شده که بخش زیرین زانو با لبه صندلی درگیر شود و فرد برای آویزان نماندن پاها تلاش میکند که نوک انگشتانش را به زمین بزند کاری که رفت و آمد خون را با مشکل مواجه میکند.
اگر فرد نتواند به راحتی روی صندلی بنشیند و به پشتی آن تکیه کند ، ممکن است پیامد های جبران ناپذیری برای او به وجود بیاید.
برای مثال ممکن است این کار باعث قوز در آوردن او شود.
اگر افرادی که به نوعی مجبورند از رایانه استفاده کنند و تمام موارد صحیح نشستن در پشت مانیتور را رعایت میکنند ولی از زیرپایی استفاده نمی کنند ، بدانند که آویزان بودن پاها چه عوارض جبران ناپذیری را برای آنها به دنبال خواهد داشت همین حالا اقدام به خریدن یک زیر پـایی خواهند کرد.
استفاده از زیرپایی فقط مخصوص به کسانی که با کامپیوتر کار دارند نیست هر کسی که به نوعی پشت میز نشسته و کار پشت میزی دارد باید از زیرپایی استفاده کند.
استفاده از زیرپایی برای افراد قد کوتاه ضروریتر است تا افراد قد بلند ، ولی به هرحال همه باید از این وسیله استفاده کند.
هنگامی که برای نشستن از صندلی های غیر استاندارد استفاده نکنید قسمت زیرین زانوی شما با انتهای صندلی درگیر شده و برای اینکه پاهای شما آویزان نباشد سعی می کنید که نوک انگشتانتان را به زمین برسانید غافل از اینکه رفت و آمد خون زیر مفصل زانو با اختلال مواجه می شود.
از طرفی برای اینکه پاهایتان به زمین برسد جلوی صندلی می نشینید که در این حالت فشار زیادی به کمر و ستون فقرات وارد می شود.
وقتی شما نتوانید به سادگی روی صندلی تکیه دهید ، سعی می کنید طوری بنشینید که کمر قوس پیدا کند و نه تنها کمرتان شکل خود را از دست می دهد بلکه احتمال قوز درآوردن بالا می رود همچنین این عمل باعث شده که حتی شکمتان نیز بزرگ شود.
استفاده از زیرپایی باعث می شود که به راحتی روی صندلی نشسته و تکیه بدهید تا بدن در بهترین حالت ممکن قرار بگیرد.
زیرپایی اداری توسط شرکت های تولیدی بسیاری در انواع گوناگون تولید شده و روانه بازار می شود.
زیر پایی ثابت ، زیر پـایی متحرک ، ریلی ، ثابت اشاره کرد.
زیر پـایی فلزی ، زیر پـایی چوبی ، زیر پـایی پلاستیکی و در در نوع کلاسیک آن ماساژور که هر کدام بنا به توجه و خواست مشتری خریداری میشود.
نوعی دیگر از زیر پایی اداری که امروزه در بسیاری از موارد مورد استفاده قرار می گیرد زیر پـایی با قابلیت تنظیم ارتفاع و زاویه است.
این محصول با توجه به ارتفاع مورد نظر و همچنین ایجاد زاویه صحیح در قسمت مچ و ساق پا در نحوه صحیح نشستن و جلوگیری از دردهای مفصلی بسیار موثر خواهد بود.
در نمونه پلاستیکی زیر پـایی یک سری از انواع زیر پـایی قابلیت تنظیم دارند و یک سری ثابت هستند و جنس پلاستیک به کار رفته در این نوع زیر پایی اعلا و ضخیم می باشد و غیر قابل شکستن است.دور میله زیر پـایی فلزی می باشد.
این زیر پایی از جنس چوب می باشد جنس چوب بکار رفته در این زیر پـایی از جنس ام دی اف می باشد این نوع زیر پـایی ثابت است.
بدن شما به قند نیاز دارد مصرف بیش از حد شکر خطر چاقی ، دیابت نوع 2 ، فشار خون بالا ، بیماری قلبی ، سکته مغزی و سایر بیماری ها را افزایش می دهد. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند
در حالی که همه ما دوست داریم هر چند وقت یکبار افراط کنیم ، غذاهایی که به سرعت روی قند خون تأثیر می گذارند در خطر بیشتر چاقی ، بیماری های قلبی و دیابت نقش دارند.
قنـد باعث جهش و افت سطح گلوکز می شود.
قنـد خون ناپایدار می تواند باعث تغییر حالت،خستگی و سردرد شود.
چرخه گرسنگی کاذب آغاز می شود.
کسانی که از قنـد پرهیز می کنند ، در حالی که احساس تعادل و انرژی بیشتری دارند ، هوس کمتری دارند.
کروم ، یک ماده معدنی کمیاب ، به تنظیم قنـد خون در بدن کمک می کند.
گرچه این ماده غذایی در گوشت ها ، غذاهای دریایی و غذاهای گیاهی یافت می شود، هنوز 90٪ از آمریکایی ها به دلیل تصفیه نشاسته ، کروم کافی دریافت نمی کنند. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند
قنـدها می توانند بر ترکیب بدن شما تأثیر بگذارند ، اما همچنین با ایجاد چین و چروک و افتادگی می توانند با پوست شما بهم بریزند. بعد از اینکه قنـد به جریان خون شما برخورد کرد ، به پروتئین ها متصل می شود. ترکیب این پروتئین ها با شکر باعث از بین رفتن قابلیت ارتجاعی پوست و پیری زودرس می شود. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند
هنگامی که روی دندانهای شما می نشیند ، قنـد بیشتر از سایر مواد غذایی پوسیدگی می شود،
شکر می تواند باعث بیماری لثه شود ، که می تواند منجر به بیماری قلبی شود
هنگامی که تحت استرس هستیم ،بدن ما بلافاصله به حالت جنگ یا پرواز می افتد و مقدار زیادی هورمون آزاد می کند.
با کمال تعجب ، بدن وقتی که قنـد خون پایین است ، همان واکنش شیمیایی را دارد.
بعد از خوردن یک میان وعده شیرین ، هورمون های استرس با افزایش قنـد خون شروع به جبران سقوط می کنند. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند.
افرادی که بیشترین میزان قند را مصرف می کنند کمترین مواد مغذی ضروری را دارند به ویژه ویتامین های A ، C ، B-12 و کلسیم. معامله به ویژه برای کودکان و نوجوانان که همزمان بیشترین مقدار قند را مصرف می کنند و به بیشترین مواد مغذی نیاز دارند خطرناک است.
نبات چوبی 20عددی زعفرانی سحرخیز
قند خرد شده مهمان دوست وزن 5000 گرم
شکر پنیر زعفرانی 300 کیلوگرم سحرخیز
زعفران سرگل کارتی گلیران وزن 4/608
آبنبات به زمان ظهور اولین انسان برمی گردد. ایده آب نبات توسط غارنشینی که عسل می خورد شروع شد. اولین آبنبات توسط مصریان باستان برای اهداف فرقه استفاده شده است. در دوران باستان ، مصری ها ، عرب ها و چینی ها شکلات و تافی و آبنبات با میوه و آجیل درست می کردند که با عسل کارامل می شد. دو نوع قدیمی آبنبات شیرین بیان و زنجبیل هستند.
ریشه های تاریخی شیرین بیان در سالهای اولیه ظهور انسان یافت می شود. به ویژه ، بسیاری از شیرین بیان توسط فرعونیان و پیامبران خورده شد. شیرین بیان از گیاهی به نام "Glycyrrhiza" می آید که در یونانی به معنی "ریشه شیرین" است.
یک افسانه خنثی شده این است که یک قنادی ایندیانا قلاب هایی را به چوب نعناع اضافه کرده و "J" را برای عیسی ایجاد کرده است. اما می دانیم که چوب های نعناع سفید از قرن هفدهم وجود داشته است ، زمانی که ایندیانا وجود نداشته است.
اولین عصای نبات یا شکلات مستند واقعی در ایالات متحده در حدود سال 1847 ظاهر شد ، زمانی که آگوست ایمگارد مهاجر آلمانی-سوئدی از آبنبات برای تزئین درخت کریسمس خود استفاده کرد. با این حال ، درمان نعناع فلفلی راه راه قرمز و سفید که امروزه می شناسیم هنوز وجود نداشته است. در عوض ، عصا فقط سفید بود.
با طلوع قرن بیستم ، شرکت ها شروع به تولید عصای آب نبات با نوارهای قرمز برجسته کردند. دهه های بعدی تجربه انفجار فروش آب نبات را به وقت کریسمس تجربه کرد. تولیدکنندگان آب نبات در اصل غذاهای نعناع را با دست درست می کردند. با این حال ، جورج کلر روند خودکار را در دهه 1950 اختراع کرد. شرکت آبنبات مستقر در جورجیا ، Bob's Candies ، اولین کسانی بودند که محصول نعناع فلفلی را تولید کردند.
محبوب ترین طعم آب نبات نعناع است. ریشه های تاریخی نعناع ، مانند شیرین بیان ، در سالهای اولیه ظهور انسان یافت می شود. یونانیان باستان برگهای نعناع را در اطراف مردگان قرار می دادند تا بوی آن را بپوشاند و آنچه را که هادس انجام می داد یادآوری کند. آنها همچنین فکر می کردند در حال جلوگیری از سکسکه هستند. فرهنگهای دیگر به دلایل دیگری مانند پخت و پز و درمان پزشکی از نعناع استفاده می کردند.
در قرون وسطی ، اعراب قند را به شکل بلوری امروز می آوردند. آنها اولین شیرینی های درست شده با مقدار زیادی شکر و درست بعد از اولین آبنبات با بسیاری از طعم های مورد علاقه را تهیه کردند. آب نبات های آب پز از قرن هفدهم در انگلیس و در مستعمرات آمریکا شروع به مصرف کردند. آب نبات های خانگی سخت ، به خصوص با طعم نعناع و لیمو ، در قرن نوزدهم محبوب شدند. تا اواسط سال 1800 ، بیش از 380 کارخانه آب نبات تولید کردند که در ظروف شیشه ای فروخته می شدند.
نوع دیگری از آبنبات، تافی است. این نوع آبنبات مخلوط پختهشدهای از شکر، گلوکز مایع یا قند اینورت، چربیهای خوراکی و شیر، با قوام نرم تا سخت و جویدنی است که در درجات حرارتی متفاوت از ۱۱۴ تا ۱۲۲ درجه سانتیگراد تهیه میشود. وجود چربی مانع چسبیدن آبنبات به دندان میشود و رطوبت را در آن حفظ میکند و محلول را سفت نگه میدارد. در تولید تافی از مواد دیگری مانند قهوه، کاکائو، شربت و افزودنیهایی مانند اسانس و رنگهای خوراکی نیز استفاده میشود.
شکر، گلوکز مایع، شربت اینورت، چربیهای خوراکی نباتی یا حیوانی (روغن هیدروژنه، چربی شیر، کره پاستوریزه، مارگارین، کره کاکائو)، شیر (شیرخشک)، شیر تازه، شیر تغلیظ شده و پودر آب پنیر از مواد اصلی تشکیلدهنده تافی و شکلات، قهوه یا عصاره قهوه، کاکائو، میوه( تازه، خشک و کنسانتره آن)، مغزها، عسل، عصاره مالت، پودر سفیده تخممرغ ، کازئین، پودر آلبومین و ژلاتین خوراکی از مواد فرعی تشکیلدهنده تافی است.
تافی و آبنبات و شکلات باید در بستههایی از جنس کاغذ مومی، فویل آلومینیوم آستردار، پلیپروپلین و یا سایر مواد مجاز برای بستهبندی محصولات غذایی عرضه گردد به نحوی که از نفوذ رطوبت هوا، گرد و خاک و آلودگی محتویات آن جلوگیری به عمل آورد. در موارد استفاده از مواد بستهبندی چاپی، سطح چاپ شده نباید در تماس با فرآورده باشد. استفاده از PVC برای بستهبندی مجاز نیست. جنس دسته در آبنبات چوبی باید از نوع غذایی و مجاز برای بستهبندی مواد غذایی باشد. عرضه تعدادی از واحدهای تافی و آبنبات در بستههای ثانوی پلاستیکی، مقوایی، قوطی فلزی و شیشه ممکن است. تافی علاوه بر بستهبندیهای ثانوی باید دارای بستهبندی اولیه نیز باشد.
تافی روکش دار اینجاست وزن 800 گرم
تافی میوه ای روکش دار فروتن مقدار 2 کیلوگرم
آبنبات شیشه ای ترفین میوه ای بلژیکی